Unga ledare

Alla fysiska träffar är alla pausade t.o.m 10/1 pga restriktioner för att hindra smittspridningen.

Ni kommer att bli kontaktade separat med inbjudan till digitala träffar när det blir aktuellt 🙂

Här kan du läsa mer om själva utställningen UNDER EN ANNAN SOL:

18/7 Camilla skriver:

Hej och hälsningar från Åland!
Jag är på semester och njuter av sommaren men vill passa på att berätta om höstens träffar för unga ledare. Vi ordnar 4 st lördagsträffar under hösten då du får möjlighet att utvecklas och växa som ledare och volontär. Jag uppmuntrar dig verkligen att delta och ta chansen att hänga med nya och gamla UL-kompisar! Exakta teman för träffarna meddelas i början av hösten.

Njut av sommaren så ses vi i höst!

Camilla

29/4 Camilla skriver:

Hej på er!
Snart får vi träffas igen och spåna vidare kring de idéer som kom fram under första träffen på Skype. Du som inte kunde vara med då: ingen fara, du har möjlighet att delta och påverka ändå. Det är en levande process i ständig utveckling. I första träffen deltog: Sanna, Saga, Ella, David, Markus, Moa, Anna, Felicia, Cilla, Per, Anna B, Camilla.

Vi diskuterade olika tankar och projekt folk visade intresse för att förverkliga, bl.a. andakter online (som kom igång idag), blogga, göra radioteater, ordna aktiviteter utomhus, musikprojekt, kortfilmer mm.

Nästa steg är att:

 • Bilda projektgrupper som tar de olika idéerna vidare. Det ska finnas minst 2 personer i varje projektgrupp.
 • Du väljer vilken projektgrupp du deltar i. Poängen är att fokusera på något du själv tycker är kul eller är nyfiken på. Plus att lära dig dela på ansvar och förverkliga projekt tillsammans med andra.
 • Inspirera varandra! Ge och ta emot idéer/önskemål till projektgrupperna. Känn dig även fri att föreslå projekt som inte står på listan än.
 • Anmäl dig till mig Camilla 0722395535 så skriver jag upp dig!

Kontaktpersoner för projektgrupperna:

 • Utomhusaktiviteter: Felicia och Anna B
 • Radioteater / drama: Tintin och Camilla
 • Blogg: Moa och Camilla
 • Musikprojekt: Isadora och Per
 • Andaktsliv: Cilla och Anna B
 • Filmprojekt: ?
 • Andra projekt: ?

Vilken projektgrupp vill du delta i? Låt mig veta så skriver jag upp dig!

Hör även av dig om du har frågor, förslag eller bara vill snacka en stund. Glad 1 maj och vi ses lördagen den 9 maj kl. 11:00 i Söderledskyrkan (utomhus)!

/ Camilla

PS. Är du bortrest eller inte kan närvara pga smittspridning kan du delta per Skype under en del av träffen.

Denna sida är dedikerad till er som just nu 1) går ledarutbildningen 2) har uppdrag inom årets konfa-grupp 3) är unga ledare sedan tidigare och har andra eller inga specifika uppdrag för tillfället. Det gemensamma är att ni aktivt visat att ni vill vara verksamma som unga ledare i Farsta församling på något sätt.

Ni får möjligheten att träffa varandra 2-4 ggr/termin för att stärka er gemenskap, utbyta erfarenheter samt utvecklas som unga ledare och växa som människor.

Träffarna sker online eller irl och är obligatoriska för alla som går ledarutbildningen och/eller leder en projektgrupp samt frivilliga för övriga. Men vi uppmuntrar givetvis att alla tar chansen att delta!

Ni som uttryckt att ni vill vara aktiva som unga ledare inom Farsta församling och därmed hör till LUB + UL = SANT under vt 2020 är följande*

 • Ledarutbildningen: Ella, Saga, David, Sanna, Markus
 • UL inom konfa 19/20: Isadora, Johanna, Moa, Tintin, Elin, Nadja, Emma, Andréa
 • Unga ledare: Anna, Felicia, Liza, Alexandra, Cilla

Camilla ansvarar för träffarna, men andra ur personalen kommer också att delta. Det varierar lite från gång till gång.

KOM IHÅG!

 • Sms:a Camilla om du kan delta (072-2395535)

Länken till Skype-samtalet skickas ut strax innan 13:00 på söndagen. Har du inte Skype kan du ladda ner appen här.

Vi i ungdomsteamet ser fram emot att få träffa er!

*känner du någon ung ledare som kanske haft paus men vill delta, be dem kontakta Camilla. Att delta i dessa träffar kan vara ett mjukt och bra sätt att lära känna nya UL och komma tillbaka till verksamheten igen.