UG 22/1: Föreställning + samvaro

Den 22/1 bjuder Farsta församling in till föreställningen ”Spela aldrig Mozart så länge jag lever”. Den sätter ljus på frågan om alla människors lika värde, mänskliga rättigheter och vikten av att vi tillsammans värnar ett demokratiskt samhälle. Temat uppmärksammas i samband med förintelsens minnesdag den 27/1.

Efter föreställning fortsätter kvällen i ungdomslokalen. Vi fikar, samtalar och umgås.

Spela aldrig Mozart så länge jag lever är en föreställning om djupa hemligheter som aldrig var tänkta att avslöjas. En historia som påminner om att vi alla bär på gömda berättelser. Ett oväntat, nästan osannolikt möte mellan tre personer avslöjar en grym, berörande historia där musiken spelar en livsavgörande roll. Berättelsen om musikerna som spelade för livet. Hur de undkom förintelsen, för att de var just musiker. Hur de tvingades spela för bödlarna – och för sitt eget folk på väg mot gaskamrarna.” Läs mera här.

I samband med denna kväll ska vi även inviga UG:s Bönetavla där du kan knyta en knut för någon du vill be för. Du kan också skriva en förbönslapp som läses upp samband med andakten.

17:00 Middag
18:00 Mässa
18:30 Föreställning i Ansgarskapellet
19:30 Samvaro i ungdomslokalen
21.30 Slut

Kom som du är!

/ Camilla