Styrelsen

Styrelsen har det övergripande ansvaret för verksamhet och budget mellan årsmöten. Vi har återkommande möten och prioriterar vad organisationen ska satsa på. Om du vill kontakta styrelsen kan du alltid maila oss på styrelsen@ungifarsta.se.

Styrelsen för verksamhetsåret 2019/2020

Hej allesammans! Mitt namn är Felicia, detta är mitt andra år i skuff-styrelsen och mitt första som ordförande(!)🤗 jag är även kontaktperson. När jag inte är i kyrkan gillar jag att träna och spendera min tid i handbollshallar. Jag är även en hejare på att laga mat och brädspel, om du vill utmana mig i monopol går det bra 😂! Det var allt för mig. Vi hörs och ses! ✨

Hejsan! Jag heter Liza och det här är mitt tredje år i styrelsen, och denna gång sitter jag som viceordförande! På min fritid spenderar jag mycket av min tid på gymmet, umgås med vänner och försöker bli yelp-influenser – men hittills är det bara min syster som gillar mina bilder, så all support is needed! Och juste, sedan är jag världsmästare på monopol. Ha det bra! ✨🥰

Hej det är jag som är Anna & jag är en av de nya ledamöterna. Det är mitt första år i styrelsen så jag är sjukt taggad på de utmaningar som kommer med uppdraget! På min fritid hänger jag mest med vänner och har nyligen även börjat vouga. Jag är också intresserad av språk & kultur så går därför den humanistiska linjen på gymnasiet. Annars så gymmar jag med PT Lajs aka viceordförande Liza. 
Puss och kram,
Anna 🤑🤑💚

Hej jag heter Markus! Jag är 15 år gammal och detta är mitt första år i styrelsen som ledamot! Jag tror det kommer bli jätteroligt i styrelsen och jag tror jag kommer lära mig jättemycket:). Det jag gillar att göra på fritiden är att vara med vänner, spela vändtia med vänner(Utan mellanlägg), spela med vänner. Ni fattar poängen jag älskar att vara med vänner. Men det jag älskar mest är att gå på Ug:). Det var allt!

Hej, det är jag som är Alexandra! Detta är första året jag sitter med i styrelsen som ledamot. Jag ser verkligen fram emot att utvecklas och verkställa alla roliga saker vi ska hitta på. Jag är 16 år och går första året på Kungsholmens Gymnasium. På fritiden gillar jag att lyssna på musik, gymma och umgås med kompisar. 
Kram, Alexandra💓