Fastekalender 2017

UGs_fastekalender_2017Hej allihop!

Från och med 1 mars är det dags för kyrkoårets fasta 40 dagar fram till påsk – en tid att komma Gud och oss själva närmare. Att fasta brukar innebära att avstå från något för att vinna något annat; t.ex. avstå från att titta på tv och istället hinna umgås mer med folk.

På UG i onsdags skapade vi en kalender med en enkel aktivitet för varje dag som alla som vill testa en annorlunda fasta är välkomna att göra. Vi hade väldans trevligt medan vi satte ihop den, samtidigt som en del av gruppen förberedde ett kalasgott kvällsfika.

Kalendern hittar du här, och du kan även få ett sms för varje dag med dagens aktivitet om du anmäler dig till Gunilla Hedin (sms 0706325673). Första aktiviteten kommer redan dagen före fastan: Fira fettisdagen med en semla eller något annat gott!​